1

Sandown Greyhound Racing Club Entrance upgrade

The project consisted of the construction of a new foyer, outdoor bar, elevator, lift and associated works to an existing gallery at Sandown Greyhound Racing Club. The brief was to revitalise the current betting shed, creating a connection between the Henry Harrison Grandstand and the Greyhounds Entertainment Complex whilst improving the aesthetic and functionality of the space. 

The main elements involved in this project included demolishing existing structures and capping off existing services, new steelwork, new ramps, tactiles and handrails, new timber flooring, stud framing and ceiling, new floor finishes, new lighting and connections, new and amendments to existing fire services, new and amendments to air - conditioning, new glazing, automatic and glazed doors, new escalators with glazed balustrade, new glass lift with structural glazed surrounds, new cladding including plywood and new green wall plant system.

View Projects

Rosebud RSL New Terrace & Memorial

Commercial / Retail / Body Corporate

Arts Centre - Curved Bar Interior Fit Out

Commercial / Retail / Body Corporate

Sandown Greyhound Racing Club Entrance upgrade

Commercial / Retail / Body Corporate

Australian Red Cross Donor Centre

Commercial / Retail / Body Corporate

Scheduled and Reactive Maintenance

Commercial / Retail / Body Corporate